Change language to
  english

Registar poslovnih subjekata

Registar poslovnih subjekata Hrvatske gospodarske komore integrirana je baza podataka svih hrvatskih trgovačkih društava registriranih na području Republike Hrvatske. Brzim pristupom Registar nudi mogućnost pregleda podataka za pojedino trgovačko društvo ili više njih grupiranih prema kriterijima zadanim od strane korisnika.

U Registru poslovnih subjekata dostupne su detaljne informacije o svakoj tvrtki koje osim osnovnih kontakt podataka obuhvaćaju i podatke o osnovnoj djelatnosti tvrtke, broju zaposlenih, veličini, pravnom obliku, glavnom transakcijskom računu te ostale informacije relevantne za pojedini poslovni subjekt.

Svakom trgovačkom društvu čiji su podaci javno dostupni u Registru poslovnih subjekata omogućeno je da preko Zahtjeva za izmjenu podataka (nalazi se u dijelu aplikacije Osnovni podaci o jednom poslovnom subjektu) na jednostavan i brz način dostave svaku izmjenu podataka koja će u najkraćem mogućem roku biti objavljena u Registru poslovnih subjekata.

Svim korisnicima Interneta besplatno je omogućen pristup određenom setu podataka ovog servisa Hrvatske gospodarske komore.

Ukoliko su Vaše potrebe za informacijama veće od dozvoljenog seta podataka, molimo Vas da kontaktirate Centar za poslovne informacije HGK, Odjel za poslovne informacije (e-mail: ) koji će Vam pomoći prilikom dobivanja informacija koji su Vam potrebne za Vaše poslovanje.

Uvjeti korištenjaUvjeti korištenja
poslovni_subjekti ver.3.3.12 (2012-10-16) Na vrh